China Motor van de EBike de Medio Aandrijving fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Kant

Free call

De Geschiedenis van de motorontwikkeling

April 14, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over De Geschiedenis van de motorontwikkeling

externe verbrandingsmotor

De externe verbrandingsmotor, wordt d.w.z. zijn brandstof gebrand buiten de motor, werd uitgevonden door R. Sterling van Schotland in 1816, zodat wordt het ook genoemd de Stirling-motor. De motor zet de thermische energie door deze verbranding wordt geproduceerd in kinetische energie die om. De stoom-gewijzigde stoommotor is een typische externe verbrandingsmotor. Wanneer een hoop van steenkool wordt gebrand om hitte te produceren om het water in een hoop van waterdamp te verwarmen, wordt de hoge druk geproduceerd. De hoge druk duwt het mechanische werk, waarbij de transformatie van thermische energie in kinetische energie wordt voltooid.

 

interne verbrandingsmotor

Begrijp wat een externe verbrandingsmotor is, en weet wat een interne verbrandingsmotor is. Het grootste verschil tussen dit type van motor en externe verbrandingsmotor is dat zijn brandstof binnen brandt. Er zijn vele types van interne verbrandingsmotoren, en de gemeenschappelijke de benzinemotoren en dieselmotoren zijn typische interne verbrandingsmotoren. De ongebruikelijke die de raketmotoren en straalmotoren op vliegtuigen worden geassembleerd zijn ook interne verbrandingsmotoren. Nochtans, wegens de verschillende methodes van de machtsoutput, zijn er reusachtige verschillen tussen eerste twee en laatstgenoemden twee. In het algemeen, is het grootste deel van het gebruik ter plaatse de eerstgenoemde, en de laatstgenoemde wordt meestal gebruikt in de lucht. Natuurlijk, hebben sommige autofabrikanten straalmotoren voor het opmaken van nieuwe bescheiden voor de de autosnelheden van de wereld gebruikt, maar dit is altijd een zeer speciaal geval en er is geen toepasselijkheid voor massaproduktie.

 

 

gasturbine

Bovendien is er een gasturbine, die in die verbranding produceert hoge drukgas wordt gekenmerkt, en de hoge druk van het gas wordt gebruikt om de bladen van de gasturbine te drijven om te roteren, daardoor outputting macht. De gasturbines worden gebruikt in een brede waaier van toepassingen, maar omdat het moeilijk is om de outputmacht te verfijnen, worden de gasturbines zelden gebruikt in auto's en motorfietsen, en slechts zijn sommige auto's uitgerust met gasturbines.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in